Toklu Köyü İlkokulu

Telefon : 530 348 1213
WEB https://toklu-ilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Toklu köyü BesniAdıyaman
VİZYON : Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, bilimsel akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip evrensel kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde, bir insan olarak insanlık değerlerine sahip çıkan; Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak ; “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bireyler nasıl yetiştirilir?” sorusuna cevap verecek faaliyetler ve etkinlikler düzenleyerek eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
BAŞARILAR : .

Saatler : 08:30-11:40 12:30-15:00
Servis :
Ulaşım : Karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Besni ilçe merkezine 14 km uzaklıktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 52 km, ilçe merkezine 14 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :